LOBitiimi

LOB-opiskelijaristeilyn järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Poikkitieteellinen Pursiseura ry, tai tuttavallisemmin LOBitiimi. Tiimimme koostuu opiskelijoista, opiskelupaikkaa hakevista ja jo valmistuneista huipputyypeistä. Kuka tahansa on tervetullut joukkoomme kehittämään opiskelijakulttuuria ja järjestämään viihdyttäviä risteilyjä!

Haluatko mukaan LOBitiimiin? Lähetä meille viestiä Facebookissa tai osoitteeseen linda.mellin@lobille.fi.

Tiimiläisenä osallistut risteilyjen promoamiseen ständeillä ja rasteilla, suunnittelet risteilyn toteutusta sekä toimit työvoimana risteilyn ohjelman aikana. Lisäksi olet osa yhtä tai useampaa LOBitiimimme sisäistä tiimiä, joita on markkinointi ja viestintä, graafinen suunnittelu, promootio, sponssien hankinta, yhteistyön kehittäminen sekä risteilyohjelman suunnittelu. Tiimin majoitus ja nesteyttäminen risteilyllä hoituu yhdistyksen puolesta.

Yhdistyksen arvot

Me LOBitiimi edistämme omalta osaltamme opiskelijakulttuuria, poikkitieteellisyyttä sekä opiskelijoiden yhdenvertaista kohtelua. Haluamme mahdollistaa upean kokemuksen opiskelun ajalta ja opiskelijakulttuurista. Yhdistyksemme arvoja ovat yhdenvertaisuus, poikkitieteellisyys, yhdessä tekeminen ja uudistuminen.

Yhdenvertaisuus
Toivotamme kaikki opiskelijat ja muut opiskelijakulttuurista kiinnostuneet tapahtumiimme sekä yhdistyksemme toimintaan. Tuemme opiskelijoiden yhdenvertaisuutta myös muissa asioissa.

Poikkitieteellisyys
Meille on tärkeää edistää opiskelijakulttuurin monipuolisuutta ja eri alojen yhteistyötä ja verkostoitumista.

Yhdessä tekeminen
Yhdistyksemme toiminnassa kukaan ei jää yksin ja aina on hallituksen ja koko tiimin tuki takana. Yhdessä tehdessämme saavutamme parhaat tulokset osallistaen oman tiimimme, seuraajat sekä risteilyille osallistujat.

Uudistuminen
Etsimme jatkuvasti uusia tapoja kehittää tapahtumiamme sekä yhdistyksen toimintaa. Kuulemme mielellämme LOBittajien sekä tiimiläisten palautteita ja kehitysideoita parantaaksemme toimintaamme!

LOBitiimin hallitus

Yhdistystämme pyörittää hallitus, johon kuuluu

Linda Mellin: Puheenjohtaja, yhteistyö- ja sponsorivastaava
Laura Pöllänen: Varapuheenjohtaja
Janne Silajärvi: Talousvastaava, promootiovastaava
Marianne Awad: Markkinointi- ja viestintävastaava
Tuuli Sivaro: Graafisten materiaalien vastaava
Silja Nurmi: Sihteeri

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@lobille.fi