Lipunmyynti

 OSTA LIPUT TÄSTÄ

LOBin liput tulevat myyntiin tammikuussa ja LOB-opiskelijaristeilylle ostetaan liput aina hyteittäin ja kaikki hytit ovat neljälle hengelle. Hytin voi ostaa vajaanakin, mutta hytin hinta on silti sama. Koko hytin varaa yksi matkustajista ja se maksetaan varauksen yhteydessä kokonaisuudessaan.

Matkustajilta tarvitaan varaukseen seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, kansalaisuus, yhteystiedot ja halutessaan myös Club One -kortin numero.

Hytin oston yhteydessä voi myös ostaa etukäteen ruokailuja halvempaa hintaan; buffet-päivällinen 38,50 € ja meriaamiainen 11,50 €.

HUOM! Vain LOBin virallisen lipunmyynnin kautta ostetut hytit oikeuttavat LOBin ohjelmaan ja muihin etuihin!

Risteilyllä kiertää LOBin oma kuvaaja, jonka tunnistat kaulassa roikkuvasta “PRESS”-passista. Osallistumalla risteilylle annat LOB-opiskelijaristeilylle kuvausluvan LOBin ohjelmaan osallistuessasi ja täydet oikeudet julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Poistamme kuvia tarvittaessa pyynnöstä.

Hinnat

Nopean ostajan etuna kaikki hytit 10 prosentin alennuksella myynnin ensimmäisellä viikolla! Hinnat sisältävät 4 hengen hytin, skumppalasit risteilyn alkushow’ssa, haalarimerkit, LOBin risteilyohjelman ja muuta kivaa!

Hyttien hinnat:
C-hytti TBA
B-hytti TBA
Prome-hytti TBA
A-hytti TBA

OSTA LIPUT TÄSTÄ

Tietoa hyteistä

C niin kuin Caesarluokka – kun risteilylle on päästävä vaikkei rahat meinaa riittää 😀 Hytit sijaitsevat kannella 2 eli autokannen alla. Miksi maksaa hiljaisuudesta, jos et muutenkaan aio nukkua matkan aikana. Näiden hyttien sijainti on toiselta nimeltään Mordor.

B-hytti on budjettiratkaisu – silloin kun haluaa hieman panostaa, mutta hytissä kuluu niin vähän aikaa ettei sen niin hieno tarvitse olla!

Promenade on tirkistelijän unelma – hytissä on ikkunanäkymä laivan keskikäytävälle, joten siellä pääsee katselemaan maailman menoa. Muista kuitenkin että muutkin näkevät sinut! Vaatteiden vaihdosta voi toki tehdä shown vastapään naapureille :’D Jos kaipaat virtuaalikavereiden seuraa risteilyllä, promella saa parhaan yhteyden laivan wifiin.

A -hytin ihanuutta – hytissä on ikkuna merelle päin ja voi pienessä aamukohmeessa katsella kuinka Ruotsin saaristo lipuu ohi. A-hytti on se missä nautiskellaan antoisimmin hyvän kaveriporukan kesken ja oma tv kruunaa kokemuksen!

Lisää tietoa hyteistä Silja Linen sivuilta: https://www.tallinksilja.fi/tietoa-hyteista

LOB hyttibileet ovat opiskelijoiden suosikkeja risteilyllä