LOB

Laivalla On Bileet!

Opiskelijat valtaavat laivan, kun matkaamme Siljalla Tukholmaan ja takaisin 1.-3.12.2019 viettäen kaksi unohtumatonta yötä laivalla. LOBille ovat tervetulleita niin ammattikorkeakoululaiset, yliopistolaiset kuin kaikki muutkin opiskelijamieliset! Haalarien värillä tai niiden puuttumisella ei ole meille merkitystä, kunhan asenteesi on kohdallaan ja olet valmis pitämään hauskaa.

LOBilla vietetään aikaa ystävien kanssa, luodaan uusia tuttavuuksia, leikitään ja kilpaillaan. Ensimmäisenä iltana nautitaan kuohuvaa Alkushow’ssa ja suoritetaan joukkueissa rastikierros ympäri laivaa sekä tietenkin juhlitaan ankarasti aamuun asti. Toisena päivänä rohkeimmat suuntaavat maihin tutustumaan Tukholmaan, osan jäädessä lepäämään hytteihin ja keräämään voimia illan Loppushow’hun, opiskelijakaraokeen sekä tietenkin illan jatkoille. Lisätietoa risteilyn ohjelmasta löydät täältä!

Tekemistä löytyy varmasti kaikille, sillä LOBin oman ohjelman lisäksi tarjolla on laivan omat ohjelmat ja muut antimet. Tax free on auki mennen tullen ja baarit tarjoavat kurkun kostuketta janoisille sankareille lähes taukoamatta.

Palkitsemme risteilyllä parhaat soolopukeutujat sekä parhaan ryhmäpukeutumisen. Nyt siis asuja suunnittelemaan! Lisätietoja risteilylle pukeutumisesta ja pukukisoista löydät täältä ja seuraavan LOBin teeman näet heti kun se on äänestetty Facebook-sivullamme

Huomaathan että LOBin ohjelman, haalarimerkin ja muut edut saa vain ostamalla hytin kumppanimme kide.app kautta!

Käy myös klikkaamassa itsesi osallistumaan kevään 2019 tapahtumaan heti kun se julkistetaan ja ota LOB-opiskelijaristeilyn Facebook-sivu seurantaan. Näin pysyt kartalla uusimmista risteilyuutisista ja voit osallistua arvontoihin ja voit vaikuttaa seuraavan LOBin teemaan ja haalarimerkkiin!