Teema

Jokaisella LOB-opiskelijaristeilyllä on oma teemansa, mikä näkyy ja kuuluu sekä LOBin ohjelman sisällössä, markkinoinnissa että matkustajien pukeutumisessa. Ensi keväälle risteilyn teeman äänestys löytyy Facebook-sivuiltamme ja lähempänä risteilyä sinne tulee äänestys haalarimerkistäkin.

LOBilla on aikaisemmin nähty taikaa ja satuja, maailmanloppu eli LOBcalypse, festarit eli LOBfest, lemmenlaiva, fantasia, LOB of the Caribbean ja paljon muuta. Muutaman risteilyn ajan olemme kysyneet matkustajiltamme, mitä teemoja he haluaisivat nähdä LOBilla sekä tehneet äänestyksen suosituimmista vaihtoehdoista. Meistä on ihanaa kun LOBilaiset pääsevät itse vaikuttamaan omaan reissuunsa.

Voitte kavereiden kanssa keksiä ryhmäasun

Pukeutuminen

Voit pukeutua risteilylle haluamallasi tavalla. Rohkaisemme kuitenkin pukeutumaan teeman mukaisesti tai opiskelijan juhla-asuun eli haalareihin. Monesti LOBilla nähdään myös näiden risteytyksiä; haalarit jalassa ja yläosa sekä asusteet teemaan sopien.

Risteilyllä on kaksi eri pukukilpailua; soolokilpailu, missä risteilyn parhaat asut palkitaan erillisessä ohjelmanumerossa rastikierroksen jälkeen sekä ryhmäkilpailu, missä parhaiten pukeutunut, rasteja kiertänyt ryhmä palkitaan risteilyn toisen illan Loppushow’ssa. Lisätietoa pukukilpailuista löydät ohjelmasta.

Mikäli ei teema syystä tai toisesta inspaa tai haluat muutakin vaatetta risteilylle, ovat tutut ja turvalliset haalarit aina erittäin hyvä ja oikea vaihtoehto.