Alustavasti LOBin ohjelma tulee olemaan:

Sunnuntai

Olympiaterminaalissa maihinnousukorttien haku ja laivaan nousu

Laivan lähtö 17.00

Alkushow - alkumaljat ja kisailua

Ilmoittautuminen rastikierrokselle

Rastikierros

Soolopukukisa

Midnight Twister

Maanantai

Laiva on satamassa klo 9.45-16.45 - rohkeat seikkailee Ruotsiin, laivalla ravintola ja kylpyläosasto auki

Karaoke

Loppushow ja palkintojen jako

Midnight Twister

Tiistai

Laiva saapuu Helsinkiin klo 10.30

Ohjelmassa on myös kisoja ja leikkejä sekä LOB-bingo. Mihinkään ohjelmaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ennen risteilyä, mutta pidäthän satamassa saamasi rannekkeen kädessä koko risteilyn ajan! LOBin ohjelman ja muut edut saavat vain LOBin oman lipunmyynnin kautta hytin ostaneet. Pidätämme kaikki oikeudet LOBin ohjelman muutoksiin. Siljan oman ohjelman löydät täältä.

Rastikierros

LOBin ensimmäisenä iltana LOBittajille on luvassa rastikierros, missä kierretään 4-8 hengen ryhmissä noin seitsemän rastia. Ryhmät suorittavat rastit parhaan osaamisensa mukaan ylläpitäen samalla ryhmähenkeä ja hauskuuttaen niin itseään kuin rastinpitäjiä.

Pisteitä saa itse tehtävien suorittamisesta, fiiliksestä sekä lahjonnasta. Esimerkiksi lahjontaesityksellä tai vaikka ryhmän omalla avausshow’lla näyttää rastinpitäjille kuinka täysillä LOB vedetään. Eikä unohdeta tietenkään osuvaa nimeä tiimille!

 

Rastikierrokselle ilmoittaudutaan alkushown jälkeen. Menkää ryhmäasut päällä rastien ilmoittautumiseen, siellä saa lisäinfoa ryhmäpukukilpailusta! Rasteille tarvitsette risteilyohjelmassa olevan rastipassin, yksi per tiimi riittää, mihin pisteet kerätään ja mikä palautetaan toisena päivänä LOBitiimille pisteiden laskua varten.

Rastit löytyvät laivan kansilta. Huomatkaa rastien aukioloajat, että ehditte kiertää kaikki. Itse rastikierroksen lisäksi voi pisteitä nostaa suorittamalla vapaaehtoisia bonusrasteja niin laivalla kuin maissakin.

Paras tiimi palkitaan toisen illan Loppushow’ssa, joten muistakaa tulla paikalle sinnekin ja palauttaa rastipassinne ennen sitä LOBitiimille.


Pukukilpailut

Risteilyllä järjestetään pukukilpailut niin soolo- kuin ryhmäasuille eikä kilpailuihin tarvitse erikseen ilmoittautua!

Soolokisaan osallistuvia pyydetään saapumaan sunnuntaina rastikierroksen jälkeen laivan kokoustiloihin kannelle 6, missä valitaan ja palkitaan voittaja.

        

Tuo myös teeman sopiva fiilis, sillä asuarviointiin vaikuttaa niin asukokonaisuus, luovuus, puvun toteutus kuin eläytyminen asun mukaisesti.

Ryhmäpukukilpailuun osallistutaan kulkemalla LOBilla asuissa ja ottamalla osaa rastikierrokseen. Ryhmäkisan voittajat julistetaan ja palkitaan Loppushow’ssa.

Samalla asulla voi osallistua molempiin pukukilpailuihin!

Lisää risteilyn pukeutumisesta voit lukea täältä.