OSTA LIPUT TÄSTÄ

LOBin liput tulevat myyntiin syksyllä. LOB-opiskelijaristeilylle ostetaan liput aina hyteittäin - kaikki hytit ovat neljälle hengelle. Hytin ei tarvitse olla täynnä, hytin hinta on tosin sama oli siellä sitten yksi tai neljä LOBsteria. Yksi matkustajista tekee koko varauksen, joka myös maksetaan kokonaisuudessaan varatessa.

Varausta varten tarvitaan matkustajilta seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, kansalaisuus, yhteystiedot ja halutessaan myös Club One -kortin numero.

Hytin oston yhteydessä voi myös ostaa etukäteen ruokailuja halvempaa hintaan; buffet-päivällinen TBA €, Meriaamiainen TBA €.

HUOM! Vain LOBin virallisen lipunmyynnin kautta ostetut hytit oikeuttavat LOBin ohjelmaan ja muihin etuihin!

Risteilyllä kiertää LOBin oma kuvaaja, jonka tunnistat kaulassa roikkuvasta “PRESS”-passista. Osallistumalla risteilylle annat LOB-opiskelijaristeilylle kuvausluvan ja täydet oikeudet julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa. Poistamme kuvia tarvittaessa pyynnöstä.


Hinnat

Nopean ostajan etuna kaikki hytit 10 % alennuksella myynnin ensimmäiset 2 viikkoa! Hinnat sisältävät 4:n hengen hytin, lasillisen kuohuvaa risteilyn Alkushow’ssa, haalarimerkit, LOBin risteilyohjelman ja muuta kivaa!

Hyttien hinnat:

C-hytti 30€/hlö

B-hytti 33,5€/hlö

Prome-hytti 37,5€/hlö

A-hytti 40€/hlö

OSTA LIPUT TÄSTÄ


Tietoa hyteistä

C-hytti - kun risteilylle on päästävä vaikkei rahat meinaa riittää. Hytit sijaitsevat kannella 2 eli autokannen alla. Miksi maksaa hiljaisuudesta, jos et muutenkaan aio nukkua matkan aikana. Hyttikäytävä tunnetaan myös nimellä Mordor.

B-hytti - silloin kun haluaa hieman panostaa, mutta hytissä kuluu niin vähän aikaa ettei sen niin hieno tarvitse olla!

Promenade - hytissä on ikkunanäkymä laivan keskikäytävälle, joten siellä pääsee katselemaan maailman menoa. Muista kuitenkin että muutkin näkevät sinut! Vaatteiden vaihdosta voi toki tehdä shown vastapään naapureille. Jos kaipaat ei-LOBster-kavereiden seuraa risteilyllä, promella saa parhaan yhteyden laivan Wi-Fiin.

A-hytti - hytissä on ikkuna merelle päin ja pienessä aamukohmeessa voikin katsella kuinka Ruotsin saaristo lipuu ohi. A-hytissä nautiskellaan antoisimmin hyvän kaveriporukan kesken - oma TV kruunaa kokemuksen!

Lisää tietoa hyteistä Tallink Siljan sivuilta: https://www.tallinksilja.fi/tietoa-hyteista