INFO

LOB - Laivalla on bileet

Opiskelijat valtaavat laivan, kun matkaamme meren toisen puolelle ja takaisin viettäen unohtumatonta aikaa laivalla. LOBille ovat tervetulleita niin ammattikorkeakoululaiset, yliopistolaiset kuin kaikki muutkin opiskelijamieliset! Haalarien värillä tai niiden puuttumisella ei ole meille merkitystä, kunhan asenteesi on kohdallaan ja olet valmis pitämään hauskaa. LOBilla vietetään aikaa ystävien kanssa, luodaan uusia tuttavuuksia, leikitään ja kilpaillaan. Risteilyllä on aina rastikierros joka suoritetaan joukkueissa ympäri laivaa ja lisäksi muuta huikeaa ohjelmaa hyttibileitä unohtamatta. Lisätietoa risteilyn ohjelmasta löydät täältä! Tekemistä löytyy varmasti kaikille, sillä LOBin oman ohjelman lisäksi tarjolla on laivan omat ohjelmat ja muut antimet. Tax free on auki mennen tullen ja baarit tarjoavat kurkun kostuketta janoisille sankareille lähes taukoamatta. Palkitsemme risteilyllä parhaat soolopukeutujat sekä parhaan ryhmäpukeutumisen. Nyt siis asuja suunnittelemaan! Lisätietoja risteilylle pukeutumisesta ja pukukisoista löydät täältä ja seuraavan LOBin teeman näet heti kun se on äänestetty Facebook-sivullamme Huomaathan että LOBin ohjelman, haalarimerkin ja muut edut saa vain ostamalla hytin kumppanimme kide.app kautta!

Tietoja laivasta

Opiskelijat valtaavat laivan, kun matkaamme meren toisen puolelle ja takaisin viettäen unohtumatonta aikaa laivalla. LOBille ovat tervetulleita niin ammattikorkeakoululaiset, yliopistolaiset kuin kaikki muutkin opiskelijamieliset! Haalarien värillä tai niiden puuttumisella ei ole meille merkitystä, kunhan asenteesi on kohdallaan ja olet valmis pitämään hauskaa.

LOBilla vietetään aikaa ystävien kanssa, luodaan uusia tuttavuuksia, leikitään ja kilpaillaan. Risteilyllä on aina rastikierros joka suoritetaan joukkueissa ympäri laivaa ja lisäksi muuta huikeaa ohjelmaa hyttibileitä unohtamatta. Lisätietoa risteilyn ohjelmasta löydät täältä!

Tekemistä löytyy varmasti kaikille, sillä LOBin oman ohjelman lisäksi tarjolla on laivan omat ohjelmat ja muut antimet. Tax free on auki mennen tullen ja baarit tarjoavat kurkun kostuketta janoisille sankareille lähes taukoamatta.

Palkitsemme risteilyllä parhaat soolopukeutujat sekä parhaan ryhmäpukeutumisen. Nyt siis asuja suunnittelemaan! Lisätietoja risteilylle pukeutumisesta ja pukukisoista löydät täältä.

Huomaathan että LOBin ohjelman, haalarimerkin ja muut edut saa vain 
ostamalla hytin kumppanimme kide.app kautta!

Risteilylle

Kaikilla risteilijöillä on oma hytti, jossa voi säilyttää tavaroitaan. Hyteistä löytyy lakanat ja pyyhkeet, joten voit pakata kevyesti. Katso alta vinkit, mitä kannattaa ottaa mukaan!

Pakkauslista

  •     Henkilöllysyystodistus tai passi.
  •     Rahaa – käteistä kannattaa olla varmuuden vuoksi.
  •     Hygieniatuotteet.
  •     Uikkarit – jos haluat laivan spa-alueelle poreilemaan.
  •     Asu ja/tai haalarit.
  •     Bilefiilis!